Garantie en retourneren

Garantie

Alle door ons geleverde producten vallen onder garantie. Is er iets niet in orde met de ontvangen producten of ontbreekt er iets, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Vermeld in uw bericht, voor een spoedige afhandeling, uw ordernummer en artikelnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Herroeping

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag teruggestort. Maak gaarne gebruik van ons Herroepingsformulier. Klik hier voor het Herroepingsformulier.

De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Stuur het (de) artikel(en) in originele staat en verpakking terug.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

Wij mogen wachten met de terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.