Biofood

Biofood

Biofood Diervoeding BV produceert sinds 1989 honden- en kattenvoer met natuurlijke ingrediënten en als grondslag respect voor dier, mens en milieu.

Biofood complete natuurvoeding met natuurkruiden voor hond en kat is inmiddels een vaste waarde op de Nederlandse diervoedermarkt. Biofood is o.a. marktleider op het gebied van smaakvolle en gezonde schapenvet producten, zoals bonbons en vloeibaar schapenvet. Nieuwe verpakkingen en nieuwe producten, zoals de nieuwe smaakvolle houdbare complete vleesvoeding, zorgen er o.a. voor dat Biofood zich blijft ontwikkelen op het gebied van natuurlijke, gezonde en smaakvolle producten voor hond en kat.

Naast hoogwaardige natuurlijke kwaliteitsvoeding heeft Biofood haar eigen natuurlijke, smaakvolle en aanvullende verzorgingsartikelen, waaronder vetten, supplementen, snacks en tabletten maar ook natuurkruiden en kauwkluiven. Biofood gebruikt 100% natuurlijke grondstoffen in haar smaakvolle en gezonde honden- en kattenvoeding van Nederlandse bodem en maakt daarbij gebruik van het GROEN-garantie label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.